Tre generationers dikter

Pris 100 kr

FÖRFATTARSKAP

gallery/logga 10 cm jpeg

Nytt

TRE GENERATIONERS DIKTER

Efter mammas död hittade jag några dikter i en mapp. Längst ner på en del papper stod det med stenografi "Jag har skrivit denna själv", längst ner i hörnet.

Jag hade ingen aning om att hon skrivit dikter i sin ungdom. Jag plockade fram mina egna tonårsdikter och fick senare reda på att även min yngsta dotter skrivit dikter under gymnasietiden! Jag kände att jag måste få ihop dikterna på nåt sätt och spara dem för eftervärlden. Det som fascinerade mig när jag jämförde våra dikter, det var att ungdomars tankar om kärleken och livet är desamma genom tiderna. MEN språket och uttryckssättet förändras!  

gallery/tre generationer omslag f web

"Diktsamlingen var underbar. Det fanns flera dikter där som verkligen gick rakt in i hjärtat!"

 

Recension från en läsare

NATURLIGT ELLER ÖVERNATURLIGT?

Det verkar som om var och varannan har upplevt något övernaturligt. Utan urskiljning drabbas vi och utan förvarning.

Tanken med den här boken var att samla de historier jag hört berättats, på ett ställe. Samt att visa att det övernaturliga förekommer i alla samhällsskikt och åldrar. 'Det blev en fascinerande samling. Ingen historia är den andra lik.

Någongting som jag inte var beredd på när jag satte igång att samla på mig historier, var hur många berättelser som återstår att berätta. Det finns många personer som väntar på sin tur! Kanske blir det en del två? Eller fler?

gallery/omslag nya web

Gripande historier, vissa kusliga och andra mycket sorgliga. Boken berörde mig starkt. Jag trodde det bara skulle vara spökhistorier!

 

Recension från en läsare

Naturligt eller övernaturligt?

Pris 125 kr

gallery/tre generationer omslag f web
gallery/omslag nya web
gallery/paketpris böcker

Båda böckerna till paketpris:

200 kr!

För beställning se flik "Kontakt"!